False Facts

Türkiye, İspanya, Romanya ve Gürcistan ortaklığında gerçekleşen "False Facts" adlı eTwinning projemizde görev alan öğrencilerimize ve ortaklarımıza başarılar diliyoruz.

06.05.2024 37

Projemizin Kısa Tanıtımı:

Projemiz, halk arasında doğru olarak kabul edilen yanlış bilgilerin kökenlerinin izini sürerek katılımcı öğrenciler arasında eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Projemiz, doğru bilgiyi birbirleriyle paylaşmaları için farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizi birlikte çalışmaya teşvik ediyor ve öğrencilerin doğru bilgiyi ayırt etmedeki becerilerine odaklanarak benzersiz bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Projemizin Amaçları:

Uygulamalı bir öğrenme ortamı oluşturmak,

Öğrenciler arasında işbirliği geliştirmek,

Öğrencilerin farklı alanlardaki başarılarını tanımalarını sağlamak,

Web 2.0 araçlarını kullanarak Twinspace'in düzenli kullanımını teşvik etmek,

Öğrencilerin sosyal ve sivil sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek,

Eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinin gelişimini kolaylaştırmak,

Öğrencilerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları kavram yanılgılarını belirleme ve araştırma becerilerini arttırmak.