Maruf Marufoğlu Kız Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır."MARİFETLİ NESİLLER MARUFTAN GEÇER.."

Misyon: HUZURLU BİR EĞİTİM ORTAMINDA,GELİŞMİŞ,TAKIM RUHUYLA BİRBİRLERİNİN DENEYİMLERİNDEN FAYDALANAN BİR KADROYLA;MODERN FAKAT ÖZ DEĞERLERİNİ KORUYAN, TÜRKİYE´YE AYDIN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 08.10-15.30
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 321,569 Taban 439,223
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (342) 518 1902

WEB - https://marufoglukizanadolu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi, Şıhbaba Sokak, No15 Nizip/GAZİANTEP